"откровеНИЕ" - лирика

КНИГАТА - винаги е била и ще бъде онзи прекрасен подарък, с който можеш да озариш света на всеки, да отвориш прозорец към света, врата към нови хоризонти и кръгозори! 

"откровеНИЕ" не е книга, която се чете на един дъх! Това е книга, която да отворите всеки път, когато живота ви е оставил без дъх!!

......Чудесата се случват на тези, които вярват в тях! Светът на приказките ни връща към спомена за вълшебството на случването. Случването на онова специално нещо в живота на всеки, което до момента било е само мечта. След това започват промени в живота. Мечтите се въплъщават в реалност. А резултатите понякога надминават очакванията.

Да се разходиш в света на приказките – размества пластове на мисълта, разчиства слоеве утайка, натрупана с времето, заменя налични модели на мислене с неподозирани хоризонти за нови възможности и реалности. Разказвачът на приказки, провокира промяна във вас – понякога той успява да промени само ъгъла, от който виждате нещата; друг път – променя „диоптъра на вашите очила“, а понякога се случва дори да променя света….

Надниквайки в света на приказките ….спираме да бъдем разумни, доверяваме се на сетивата си : виждаме, чуваме, усещаме с кожата и с носа си, може дори да усетим в устата си…. ВКУСА НА ИСТИНСКИТЕ НЕЩА, такива каквито ги познавахме когато бяхме все още малки, преди да ни научат как се правят нещата, преди да моделират в нас модели, преди да създадат у нас страхове…

..Попадайки в „страната на чудесата“, всеки от нас открива в себе си отдавна забравеното дете, позволява му да тича, да пада, да става, да лети и да прави бели….Няма ги вече/още забраните, няма го стреса, непознато е чувството за вина, игрите са само игри и не роли!….. и всичко се случва без никой нищо да стори

13,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 13,00 лв.
Моля, изберете: