• Начало »
  • ОБУЧЕНИЯ »
  • "Мостът на доверието. Навици на успешните хора"- тренинг за усвояване на ключови компетенции

"Мостът на доверието. Навици на успешните хора"- тренинг за усвояване на ключови компетенции

"Мостът на доверието. Навици на успешните хора"- тренинг за усвояване на ключови компетенции, част от Програма "ЛИЧНИ УМЕНИЯ", която има за цел да ви осигури ПОДКРЕПА ПО ПЪТЯ НА ЛИЧНОСТНО ИЗРАСТВАНЕ И РАЗВИТИЕ

Израстването и развитието на всеки от нас има особено значение за проявление на възможностите ни.  Натрупаните знания и умения, често не успяваме да оползотворим, само и единствено поради ограничения, произхождащи от ценности, вярвания и разбирания. Начинът, по който  виждаме себе си и своите проекции в житейски план е в пряка зависимост от модели създадени и затвърдени у нас от ранно детство и такива натрупали се в последствие.

В поредица от натрупване на грешки, неуспехи и провали – ние сме склонни да търсим причина и вина във външни хора и неща, упрекваме …някой и нещо….. до онзи моментв живота когато си дадем сметка, че всичко, което ни се случва е сценарии, чиито автор сме ние самите. За промяната на този сценарии или някои от главните герои в него е нужно  да ревизираме смислите, които влагаме в думите, да опознаем  своите ценности, морал и ограничаващи вярвания,….да ги подредим, а някои- да поразчистим… и след тази ревизия на себе си ще можем да започнем да напишем по нов начин сценария на своя живот,….. ще променим някои от героите в него и ще видим, почувстваме себе си по нов, различен начин!

Търсите ли промяна в живота си? Искате ли  живота ви да бъде нов и различен?… Единствения начин това да се случи е като промените самия себе си, начина си на мислене, трансформирате или поне – модифицирате разбиранията и личността си!

–––––––––––––––––––––––––––––––––--------------------------------------------------------------------------------------

 

Всяка ваша връзка със света минава по моста на доверието!

– Какво е „доверие“ за вас?

– Свързвате ли думата доверие,  ….например със „спонтанност“?

– Случвало ли ви е се да спонтанно да изпитате доверие към някой? Откога познавахте този човек?…

– Току що сте се запознали с някой и вече изпитвате доверие към него? Дали????

Доверието е подобно на щастието…

Едни твърдят, че го притежават, други – смятат, че го дават,….но и получаването и даването на доверие са абстрактни понятия.  Не можеш да притежаваш нечие доверие,..не можеш да го подредиш на полицата с..книгите, например! Искаш го, гониш го, търсиш го,..а то е ….там, където не си го търсил!


– Какво е важно за да се доверите на някой?

– А – той да се довери на вас?

– Кой е най-яркия образ на човек, комуто сте се доверили наскоро?… помислете. Вижте го….

– Какво ви накара да се доверите на този човек? Нещо в думите му? Нещо в действията му?..Колко време мина докато му се доверите?

– А…. доверихте ли му се напълно, съвсем?…или си запзазихте „едно на ум“,…вариант на „резерви“?


– Случвало ли ви се е да се доверите спонтанно на някой,..без дори да знаете дали той заслужава това?

– Този някой разочаровал ли ви е?

– Искало ли ви се е да не бяхте го правили, да не бяхте се доверявали?…

– Да сте имал усещане за принуда, за употреба,…за злоупотреба?…..

Доверието като величина, като фактор за постигане на цели, като мост от <искам> към <мога>. Посока и размер на доверието!..Сила на доверието! Умножаване и нарастване на доверието! и….загуба на доверие…

за тези и други неща ще става дума в този Уъркшоп за доверие…

 

50,00 лв. 35,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете:
Подобни продукти