"Управление на промяната" - модул от Програма "Бизнес перспективи"

 „УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОМЯНАТА“  е модул от програмата „ПЕРСПEKТИВИ за БИЗНЕСА“. Програмата дава познания и умения с практическа насоченост и представлява  хибрид между обучение и бизнес инкубатор. По време на обучението участниците работят върху конкретни казуси, генерират идеи и решения, отработват личностни умения, необходими за израстване и развитие в личен план. Всеки модул завършва с възлагане на конкретен практичен казус, свързан изцяло с бизнеса на всеки от участниците.

 

Всеки модул в програмата „ПЕРСПЕКТИВИ за БИЗНЕСА“, може да бъде записван отделно.

 

В УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОМЯНАТА, фокусираме вниманието си върху големи те и тежки бизнес решения.

въвеждаща сесия: Необходима ли е промяна? Каква, на кои нива и в каква степен? Нуждае ли се промяната от Планиране на планиране? Какви са разликите между Желана или неизбежна Промяна? Кой/ кои са Агент/ите на Промяната?

основна сесия: Процес на Промяната? Етапи. Планиране и развитие. Управление на Промяната?  Външен или вътрешен консултант?

 

обобщение

Защо да изберете този семинар?

Ние сме подложени на непрекъснати промени. Дали ги забелязваме и в каква степен им отделяме внимание е обстоятелство, което не променя Промяната като факт!  Осъзнатост по отношение на Промяната, може да промени резултатите от нея! Планираната, желана и овладяна промяна в бизнеса е безценно средство за постигане на високи бизнес успехи!

–––––––––––––––––––––––––––––––––-----------------------------------------------------------------------------------

Подход:
Симулации на конкретни бизнес казуси; ролеви игри –  интерактивно обучение за придобиване и трениране на умения за управление на бизнеса и справяне с трудности и предизвикателства.

Затваряне на обучението и поставяне на индивидуални задачи за надграждане на уменията на участниците.

Втори и следващ участник от една организация ползват 10 % отстъпка.

 

280,00 лв. 230,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 230,00 лв.
Моля, изберете: