• Начало »
  • ОБУЧЕНИЯ »
  • "Идентифициране и развитие на потенциала"- тренинг за личностно развитие

"Идентифициране и развитие на потенциала"- тренинг за личностно развитие

ОПОЗНАЙ СЕБЕ СИ. ОСЪЩЕСТВИ ЖЕЛАНИЯТА СИ. ЖИВЕЙ МЕЧТИТЕ СИ!

Тренингът е подходящ за:
– тези от вас, които все още търсят щастието;
– тези от вас, които го чакат;
– тези от вас, които са мислели, че го имат, но са го изгубили;
– всеки, който усети потребност.

––––––––––––––––––––––––––––––––-

…..Често пожелаваме някому щастие. Искаме го и за себе си. Не спираме да го търсим, забързваме крачки за да го стигнем. Понякога….изморени от търсене – със сетни сили протягаме ръка отвъд пределите на възможностите си само и само за да го достигнем….И тъкмо изглежда, че сме го намерили и хоп, то се размива, изплъзва, изчезва….

Някакво друго, …ново щастие… от друга точка, ъгъл – проблесва!..
Подхващаме в тази посока,… смесваме се с потока,…от хора – устремени към своето щастие, към своят копнеж за промени…

 

За някои ….щастието е мечта, за други – илюзия, някои копнеят за него, други – го живеят.

Рядко говорим за щастие!
Свикнали сме да го пожелаваме за себе си или на обичан близък, приятел. Понякога питаме за щастието си ….някой гадател!!

Не питайте другите какво е Щастие!
Попитайте себе си!
За да намерите своето щастие трябва да знаете какво означава за вас думата „щастие“.

Успехът се корени в това ТИ ДА ПОЗНАВАШ, ВЛАДЕЕШ и УПРАВЛЯВАШ….мислите си, това, думите и действията си и в цялост – живота си! Всичко следващо ще е логична последователност  от предишното.

В ЖИВОТА НИ ДЕЙСТВА ЛОГИЧНОСТ! Всичко, което се случва днес има своята причина в случилото се вчера, онзи ден и преди,…. всичко, което ще ми се случи утре ще бъде резултат от мисленото, казаното и направеното от мен – днес! 
Вярвам, че максимата „ДНЕС, ТУК И СЕГА, АЗ ТВОРЯ СВОЯТА ЖИЗНЕНА РЕАЛНОСТ!“  е стандарт на живот, който може да бъде постигнат!

За да изразиш своя АЗ е нужно да го познаваш. За да го познаваш е нужно постоянно да го преоткриваш, развиваш и осъзнаваш.

 "Идентифициране и развитие на потенциала" фокусира вниманието ви върху вашият личен потенциал, за неговото изразяване и разгръщане, за неговото развиване. Перспективата <АЗ СЪМ> е началото на всичко, което визираме в  презумцията <АЗ – Мога>. Ще развием умението си в посока <АЗ – Мога>, посредством опознаване на самия себе си! Ще положим началото…..за да си припомним, че всеки път се изминава с поредица от крачки и най-важна от тях е първата!

– Как преминава нашият семинар?
Учим се чрез преживяване. Заявяваме това, което можем като го правим. Изработваме умения да се доверяваме на невербалните си усещания. Изработваме алгоритъм за управление на приоритетите и времето си. Планираме случващото се в живота ни. Поемаме контрол над случващото се като отнемаме правото на <другите> да подреждат живота ни. Концентрираме ума си. Фокусираме силата си. Насочваме я в избраната от нас посока.      Постигаме желаното такова каквото сме го проектирали в мислите и сърцето си!  Случваме – вълшебство в живота си! Опознайте себе си, осъществете желанията си, заживейте мечтите си.


…….вълшебството на случването. Случването на онова специално нещо в живота на всеки, което до момента било е само мечта. След това започват промени в живота. Мечтите се въплъщават в реалност. А резултатите понякога надминават очакванията. Като никое вълшебство коучинг подхода размества, променя, заменя налични неща с нови, неподозирани възможности и реалности. Всеки коуч, действително променя – понякога той успява да промени само ъгъла, от който виждате нещата; друг път – променя , а понякога се случва дори да променя света….

 

 

50,00 лв. 35,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете:
Подобни продукти